Rezervasyon Menü Açılır MenüMenu Toggle Close

Büyükada Plajları – Büyükada’da Nerelerde Yüzülür?

Büyükada plajları yaz mevsiminde özellikle İstanbul’un nemli ve boğucu havasından kaçarak serinlemek isteyenleri ağırlıyor. Büyükada’da nerede yüzülür diyenler içinse sayfamızda en temiz ve sakin Büyükada plajları yer alıyor.

Büyükada plaj ve koy açısından zengin bir coğrafyada yer alıyor. Suyunun berraklığı ve temizliği de tatilcilerin burada yüzmek istemesinin en büyük sebepleri arasında yer alıyor.

Marmara Denizi’nin en güzel plajlarında denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için Büyükada plajları:

Kumsal Aile Plajı

Büyükada plajları içinde ailece yüzmek isteyenler için ideal bir yerdir. Kumsal mevkiinde yer alır ve denizi temizdir.

Eskibağ Plajı

Eskibağ Butik Konaklama Tesisi’e ait olan 150 kişilik özel plajdır. Büyükada plajları içinde düğün, doğum günü, nişan, parti ve diğer kutlama organizasyonları için en çok tercih edilen plajdır.

Yörükali Plajı

Büyükada plaj seçeneklerinden Yörükali plajında mKonaklama Tesisi müşterileri plaja ücretsiz girebilirler. Burada günlük, haftalık, aylık ve sezonluk olarak kiralayabileceğiniz mKonaklama Tesisi odaları mevcut. Odalarda sıcak su, balkon, uydu yayını, mini bar ve banyo sunulur. Eğitimli cankurtaranların olduğu Yörükali Plajı’nda rahatça yüzebilirsiniz.

Nakibey Plajı

Nakibey Plajı, Büyükada plajları arasında çocuklarınızla rahatça yüzebileceğiniz plajlardan biridir. Özel doktor ve cankurtaran desteği bulunur. Plaj, 08:00 - 20:00 arası açıktır ve restorana sahiptir. Ayrıca düğün, nişan ve özel kutlamalar için gece rezervasyonları ve tekne gezileri yapılmaktadır. Büyükada iskelesinden ücretsiz servis hizmeti veren Naki Bey plajı girişinde ücret vermeniz gerekecektir. Adanın en kaliteli plajlarından biridir.

Prenses Koyu Plajı

Büyükada plajları arasında yer alan Prenses Koyu Plajı, 350 kişi kapasitelidir. Yemek hizmetleri de verilen koyda iskeleden motorla koya direkt ulaşım sağlamak mümkündür.

Aya Nikola Halk Plajı

Büyükada’nın doğusunda, Sedef Adası manzaralı Aya Nikola Plajı, Büyükada plajları arasında en dalgasız plaj olarak dikkat çeker. Yüzmeyi bilmeyenler burada rahatça suya girebilirler.

Halik Koyu Plajı

Adanın en uzun plajıdır. 400 kişi kapasiteli plajda piknik alanı, kır gazinosu ve çadır kurulabilecek kamp alanı bulunmaktadır.

Nizam Plajı

Büyükada plajı Nizam koyunda yer alır. Girişin ücretsiz olduğu plajda şezlong ve şemsiye kiralama için küçük bir miktar alınır.